Seuraamiskurssi by Maarit Hellman

Seuraamiskurssi

Maarit Hellman

Paljon on käyty keskustelua siitä millaiselta tokon seuraamisen tulisi näyttää. Määritelmä seuraamiseen on luettavissa tokon suoritus- ja arvosteluohjeissa, joissa se on yksityiskohtaisesti kuvailtu. Toinen asia onkin sitten se, miten seuraaminen koulutetaan koiralle. Seuraamisen kouluttamiseen vaikuttavat todella paljon koiran fyysiset ominaisuudet, kuten rakenne, koko ja liikkumistyyli. Lisäksi tietysti temperamentti vaikuttaa siihen, miten helppoa tai vaikeaa on opettaa koiralle tokon suoritus- ja arvosteluohjeiden mukainen seuraaminen. Mikä on kullekin koiralle paras ja helpoin tapa seurata: optimaalinen tempo, askellus, asento, paikka yms. Kaikki tämä täytyy pohtia ja suunnitella jokaiselle koiralle yksilöllisesti. Tämä kurssi on sitä varten.


Kurssille ovat tervetulleita kaiken tasoiset koirakot. Olitpa sitten aivan alussa aloittamassa seuraamisen opettamista pennulle tai ehkäpä haluat muuttaa/korjata joitain asioita siitä. Seuraamistekniikan muuttaminen on monesti iso projekti, mutta mitä nopeammin työhön tartut, sen parempi.

Kurssilaiset voivat lähettää omia videoitaan kommentoitavaksi ja siten saat juuri sinun koirallesi sopivat koulutusohjeet.

Lisätietoja: toko@maarithellman.fi 

Kurssiaika: 50 pv

Seuraamiskurssi
99,00 €

sis. ALV 24.0 %