Tokon kisavalmennus VOI/EVL by Maarit Hellman

Tokon kisavalmennus VOI/EVL

Maarit Hellman

Toimiiko koira eri tavalla kokeissa kuin treeneissä? Jännitätkö koetta, kun et ihan tiedä miten tulette onnistumaan? Oletko miettinyt miksi joidenkin kisaaminen näyttää helpolta? Haluaisit itsekin valmistautua kunnolla, mutta et ihan tiedä miten. Koirat ja me ihmiset olemme hyvin erilaisia tässäkin suhteessa. Tällä kurssilla pyritään löytämään teille koirakkona sopiva tapa miten rakentaa riittävän hyvä, varma ja iloinen koesuoritus.  

Kurssi alkaa lyhyellä johdantoluennolla, jonka voit katsoa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kurssilla saat erilaisia harjoituksia ja tehtäviä, joiden avulla rakennetaan askel askeleelta teille sopivat taidot ja koesuoritukseen tähtäävä suunnitelma ja aletaan toteuttamaan sitä. Tämän lisäksi käydään läpi, mikä tekee toisesta ohjaajasta paremman kuin toinen.

Kurssilla olet kuin yksityisopetuksessa ja sinulla on mahdollisuus lähettää omia videoitasi ja tehtävien vastauksia kommentoitavaksi. Näin teemme juuri sinun koirallesi räätälöidyn suunnitelman, jonka avulla voit valmistaa koirasi tulevaan tokokokeeseen. Tällä kurssilla videoinnista on iso hyöty, mutta voit myös suorittaa kurssin ilman videointia, koska moni tehtävistä suoritetaan kirjallisena. 


Kurssi soveltuu parhaiten VOI/EVL-luokkiin valmistautuville ja kisaaville koirakoille.


Lisätietoja: toko@maarithellman.fi

Kurssin kesto: 60 pv

Tokon kisavalmennus VOI/EVL
99,00 €

sis. ALV 24.0 %